Üdvözlünk a Dreamfish Horgászportálon!

Üdvözlünk a Dreamfish Horgászportálon!

Szeretnénk az új, modern külsővel és a folyamatosan frissülő hírekkel, cikkekkel, tesztekkel, videókkal minőségi kikapcsolódást, naprakész információkat nyújtani minden horgásztársunknak. Széles termék kínálattal rendelkező webáruházunkkal, pedig nem csak a interneten, de a vízparton is tartalmas és eredményes szórakozást biztosítani.

Daiwa HYDROLASTIC a webáruházban Magyarországon a legjobb áron

Daiwa HYDROLASTIC a webáruházban Magyarországon a legjobb áron

Bolti elfogadóhely
Otp szép kártya MKB SZÉP kártya K&H elfogadóhely
MasterCard Visa
Szállítás
Házhoz szállítás
Pick Pack Pontra való szállítás
Jutalomrendszer
 

Dreamfish Jutalomrendszer:

A webáruházunkban vásárló vevőket a következő jutalomösszegekben részesítjük a vásárlás végösszegéből a Dreamfish számlájukon. Fontos! A jutalom összeg csak sikeres vásárlás - a rendelési státusz "teljesítve"-re állítása - után íródik jóvá!
  • 10000-19999 Ft >>> 3%
  • 20000-34999 Ft >>> 5%
  • 35000-59999 Ft >>> 7%
  • 60000-99999 Ft >>> 9%
  • 100000 Ft-tól >>>>>11%
A jóváírt jutalomösszeget a következő vásárlásnál felhasználhatják vagy gyűjthetik is a számlán a vásárlások után kapott összegeket. A gyűjthető összegnek felső korlátja nincs!
Az jóváírt  jutalomnak időbeni lejárata van. Minden egyes jóváírás 180 napig él a számlán aztán lejár és törlésre kerül. A lejárat előtt 30 és 7 nappal figyelmeztető emailt küldünk. Aktuális egyenleg az felhasználói fiók, adatlap menüpont alatt kerül feltüntetésre. A Dreamfish számla alakulását nyomon lehet követni a felhasználói fiók, jutalmak menüpontja alatt. 

Felhasználás:
  • a felhasználható jutalomösszeg a vásárlási összeg maximum 50%-a
  • a felhasznált jutalomösszeg nem számít bele a szállítási kedvezmény és a jutalomösszeg számításba (pl.: Ha van 4350 Ft jutalomösszeg és ingyen házhoz szállítás, valamint 5%-os újabb jutalom összeget a cél akkor minimum 20000 Ft  + a felhasznált jutalom összeg értékben kell vásárolni webáruházunkban. Tehát, például az összes jutalomösszeget felhasználva, 20000+4350=24350 Ft-ért kell minimum vásárolni.)


Termék keresés
Kiemelt márkák
tandem baits termékek shimano termékek spro::nevis::carp academy::gamakatsu termékek energoteam termékek daiwa::cormoran termékek carp zoom::carp 'n' carp termékek haldorado termékek sbs termékek
Márkák
Akciós termékek
Újdonságok