Üdvözlünk a Dreamfish Horgászportálon!

Üdvözlünk a Dreamfish Horgászportálon!

Szeretnénk az új, modern külsővel és a folyamatosan frissülő hírekkel, cikkekkel, tesztekkel, videókkal minőségi kikapcsolódást, naprakész információkat nyújtani minden horgásztársunknak. Széles termék kínálattal rendelkező webáruházunkkal, pedig nem csak a interneten, de a vízparton is tartalmas és eredményes szórakozást biztosítani.

Daiwa HYDROLASTIC a webáruházban Magyarországon a legjobb áron

Daiwa HYDROLASTIC a webáruházban Magyarországon a legjobb áron

Bolti elfogadóhely
Otp szép kártya MKB SZÉP kártya K&H elfogadóhely
MasterCard Visa
Szállítás
Házhoz szállítás
Pick Pack Pontra való szállítás
Üdvözöljük a Dreamfish Horgászportálon!
 

Üdvözlünk a DreamFish Horgászportálon! Üdvözli Önöket, Benneteket a DreamFish lelkes csapata megújult külsővel és tartalommal a DreamFish Horgászportálon!
 
 Szeretnénk az új, modern külsővel és a folyamatosan frissülő hírekkel, cikkekkel, tesztekkel, videókkal minőségi kikapcsolódást, naprakész információkat nyújtani minden horgásztársunknak. Széles termék kínálattal rendelkező webáruházunkkal,  pedig nem csak a interneten, de a vízparton is tartalmas és eredményes szórakozást biztosítani.
 
 Nálunk megtalálható több mint száz márka több tízezer terméke, lefedve minden horgászmódszert. A versenyhorgászattól, a hétköznapi horgász igényein át, a tengeri horgászatig minden megtalálható a minden igényt kielégítő, felhasználóbarát és áttekinthető webshopunkban. Az árszabásunk próbál baráti lenni, a visszatérő vásárlóinkat pedig kedvezményekkel jutalmazzuk. 
  
 A horgászportálon megjelenő saját készítésű cikkek, írások próbálnak mindig objektívek maradni és sok horgászt foglalkoztató kérdést megválaszolni. Összehasonlító tesztek, komoly nyúzópróbák, és különböző horgászmódszerek eredményességének összevetése is szerepel a terveink között. Mindezekről igyekszünk minőségi köntösbe csomagolva beszámolni.
 
 Elérhető lesz az Alföld TV-vel közösen készített - Álomhal című - havonta jelentkező horgász magazinműsor. Valamint saját készítésű horgászvideóink, rövid termékbemutatóink. Amelyek nem csak egy, hanem több különböző, közkedvelt és kevésbé ismert horgászmódszert és azokhoz használható, különböző árfekvésű termékeket mutatnak majd be. 
 
 Megtalálható még az oldalon fogási napló, üzenő fal, és beküldött élménybeszámolók. Ezeket vendégeink részére biztosítjuk, hogy megoszthassák egymással, velünk  élményeiket, gondolataikat.
  
 Célunk egy olyan Horgászportál létrehozása, ahol lehet információt gyűjteni és tájékozódni, különböző horgászmódszerekkel megismerkedni és megéri vásárolni. Egy olyan oldal, ahol közösséget lehet építeni. Rohanó világunkban megismerkedhetünk, élményeinket megoszthatjuk egymással. Szabadidőnket, közös hobbynkat egymás közt tölthetjük, legyen szó vízpartról vagy az internetről. 
 
 A cél közös, kint lenni a vízparton és a szabadidőt minél eredményesebben, élvezetesebben eltölteni! Mindehhez nyújt segítséget boltunk és weboldalunk!

                                                                   
DreamFish Team                    


Termék keresés
Kiemelt márkák
tandem baits termékek shimano termékek spro::nevis::carp academy::gamakatsu termékek energoteam termékek daiwa::cormoran termékek carp zoom::carp 'n' carp termékek haldorado termékek sbs termékek
Márkák
Akciós termékek
Újdonságok