Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stopper, floss, bands

A "stopper, floss és bands" különböző horgász technikákhoz kapcsolódó kiegészítők, amelyek segítségével a halak jobban megfoghatóak.

A "stopper" egy olyan kis gumi vagy műanyag gyöngy, amelyet különböző csalik, szerelékek stop-olására, fixen tartására használunk.

A "bait floss" egy rendkívül finom, sima és lapos felülettel rendelkező, csalirögzítő zsinór. A fogselyemhez nagyban hasonlító speciális „anyag” kiválóan alkalmas a lebegő, a balanszírozott, valamint a süllyedő csalikhoz egyaránt, a különböző egyedi „rigeken” (előkék) felkínálva. A mini forgóra megkötött csalit érdemes egy öngyújtó lángjával rögzíteni, (a selyem másik végét) így a Bait Floss teljesen láthatatlan lesz. Fontos megjegyezni, hogy a Bait Floss a pop up csalik lebegőképességét abszolút nem befolyásolja, így használata sokszor tényleg elengedhetetlenül szükséges, az óvatos pontyok horogra kerítése során.

A "bands", egy rendkívül erős, strapabíró gumigyűrű, amely a különböző csali rögzítési variációk szükséges kiegészítő kelléke. A széles méretválasztékban kapható Latex Bait Bands használatával tökéletesen és gyorsan rögzíthető bármilyen csali, legyen akár szó bojliról, pelletről, tigrismogyoróról és a csali imitációkról is.

Rendezés: