Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leszúró, kereszttartó

A "leszúró" egy olyan eszköz, amire a horgászbotot kell helyezni, a szerelék bedobása után.  A horgászbot tartó, leszúrók fémcsőből készülnek, mint a nevében is benne van, leszúró, tehát talajba kell beleszúrni, beletekerni. A horgászbot tartó leszúró, általában két darabból áll, ami egymásba tolható, így a magassága állítható, a nekünk megfelelő magasságba.

A leszúró tetején vagy menet található, vagy már gyártóilag rá van rögzítve a bottartó fej, ami első és hátsó bottartó fej lehet. A menettel rendelkező leszúróra, olyan bottartó fejet csavarunk be, amilyet mi szeretnénk, akár elektromos kapásjelzőt is. Ezeknél a menet ugyan olyan, így mindegyikkel kompatibilisek.

A "kereszttartó" egy keresztszerűen elhelyezett támasztó, amelynek kettő, három, négy, vagy akár öt menetes része van, amelyekre a bottartó villák, elektromos kapásjelzők helyezhetők. Ezekre a tartó villákra, kapásjelzőkre helyezzük a horgászbotokat. A kereszttartók használata különösen akkor hasznos, ha a horgász több botot is használ horgászata során.

Rendezés: