Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
12ft bot Green Kaizen Korda Pontyozó

Korda Kaizen Green 12ft Spod / Pontyozó Spod bot

59.990 Ft
Menny.:db
Kaizen botjaink sikere után bemutattuk a kedvezőbb árú Kaizen Green termékcsaládot. Bár az ára alacsonyabb, mint a csúcskategóriás Platinumnak, viszont ugyanaz a tervezés és teljesítmény jellemzi.
Gyártó:
Cikkszám: KRD018
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. május 22.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kaizen botjaink sikere után bemutattuk a kedvezőbb árú Kaizen Green termékcsaládot. Bár az ára alacsonyabb, mint a csúcskategóriás Platinumnak, viszont ugyanaz a tervezés és teljesítmény jellemzi., így mindenki számára elérhetővé teszi a kiváló minőségű horgászatot. Tudjuk, hogy nem minden horgásznak van szüksége vagy engedheti meg magának a Platinum sorozatot, ezért a Kaizen Green a mi megoldásunk, amely közel azonos teljesítményt kínál a költségek töredékéért.

A költséghatékonyabb karbon minőséggel épített Kaizen Green termékcsalád némileg eltér az erőátviteli és a visszanyerési sebességben a dobás során, de hasonló a Platinum botok működéséhez. Nyolc horgászbotot és két spod-botot tartalmaz, amelyeket szigorúan teszteltek a Team Korda horgászok különböző horgászati ​​körülmények között. A visszajelzések túlnyomórészt pozitívak, jelezve a sorozat minőségét és teljesítményét.

A 10 láb-os botjaink – nálunk először – speciális helyzetekre készültek, mint például a csónakból történő horgászat és minden olyan helyzet, amikor nincs szüksége egy szabványos 12 láb hosszúságú bot hosszára és hatótávolságára. A kínálatban megtalálhatóak a hosszú távú dobásra is alkalmas spod botok. Esztétikailag a botok egyedi kialakítású matt felülettel, fekete ostorral és finom logóval büszkélkedhetnek, amelyet tartós, karcsú vezetők és kényelmes, biztonságos fogantyú egészít ki.

A Kaizen Green termékcsalád minden modellje kiváló minőségű Sea-Guide TDG vezetőkkel van felszerelve, amelyek erősségükről, tartósságukról és könnyű súlyukról ismertek. Európában a 10 láb hosszú botok Sea-Guide BXTLSG vezetőket is tartalmaznak kerámia betéttel. Ezt a különleges változatot úgy tervezték, hogy még nagyobb kopásállóságot és simább zsinórkezelést biztosítson, és olyan horgászokat szolgáljon ki, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot követelik meg, amikor fonattal vagy vékony átmérőjű zsinórral horgásznak.

Danny Fairbrass büszkesége a Kaizen Green termékcsaládra nyilvánvaló. Hangsúlyozza azt a célt, hogy a jó minőségű horgászfelszerelések megfizethetőbbé váljanak, így minél több horgász élvezhesse a fejlett bottechnológia előnyeit. A Kaizen Green teljesítményét tekintve, amely szorosan tükrözi a drágább Platinum botokét, de elérhetőbb áron, biztosan elértük ezt a célt.

Ez a termékcsalád bizonyítja, hogy a minőség és a megfizethetőség egymás mellett létezhet, így szélesebb közönség számára is elérhetővé válik a nagyszerű horgászélmény.

A nagytávolságok esetében mindenképpen ezt a spod botot kell választani, és nem fogja elhinni, hogy az árához képest milyen jól teljesít, amikor nagy spombokat kell a horizont felé dobni, ugyanazt a pontot következetesen és pontosan eltalálni.
 

 • A Platinum modellekkel majdnem azonos akció
 • Gyorsan kúposodó profil
 • 10 lábas, 12 lábas és 13 lábas változatok különböző tesztgörbékkel
 • 12 és 13 lábas spod botok kaphatók
 • Kiváló dobási képességek
 • 50 mm-es fenékgyűrűk a 12 és 13 lábas modelleken
 • 40 mm-es fenékgyűrű a 10 lábas modelleken
 • Kétlábú rozsdamentes acél Sea-guides TDG 
 • 10 lábas modellek kerámia gyűrűkkel kaphatók
 • Minimalista megjelenés matt kivitelben
 • Finoman hozzáadott zöld Kaizen logó
 • Fekete japán zsugorfóliázott nyél
 • Kiváló minőségű Sea-Guide DPS stílusú orsótartó
 • A Team Korda horgászai által alaposan letesztelve
 • Fröccsöntött fenékfedél Korda logóval

Kiszerelés 1 db
Méret 3.60 m / 12 ft
Rész 2
Spod Bot

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.