Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Guru Multi Riddle Rosta

Guru Multi Riddle / Rosta

15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Guru Multi Riddle-t úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Guru és a Mainline Match 17 literes vödrökhöz, de más keverő vödrökhöz is passzol amelyek ilyen méretűek.
Gyártó:
Cikkszám: GMR001
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Guru Multi Riddle-t úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Guru és a Mainline Match 17 literes vödrökhöz, de más keverő vödrökhöz is passzol amelyek ilyen méretűek.

A rosta kerete a vödörre rögzül, így biztonságos, és rendkívül egyszerű a használata. A vödör fedele is visszapattan a keret fölé. Ez a funkció egyedülálló, sokkal egyszerűbbé és hatékonnyá teszi a vödör és a rosta szállítását anélkül, hogy a vödör tartama kiszóródna. Maga a rosta mély és széles, ideális nagy mennyiségű etetőanyag, föld, lösz lerostálására és az élő csali lemászatására.

Minden kerethez három méretű cserélhető rosta tartozik: 3 mm, 4 mm és 6 mm, így egy rendkívül sokoldalú rostát kapunk.
- A 3 mm-es ideális finom etetőanyaghoz vagy élőcsalihoz, vagy akár a nagy mennyiségű takarmánydarabok kiszedéséhez az etetőanyagból a téli hónapokban.

- A 4 mm-es tökéletes a mindennapi használatra, így ideális élő anyagogkoz és kiválóan alkalmas az etetőanyag és a földek lerostálására.

- A nagyobb, 6 mm-es háló kiválóan alkalmas magvakban dús etetőanyaghoz, folyóvizí földekhez és tökéletes a forgács gyors eltávolítására az élő anyagoktól.

A rosta a kerethez nagyon jól rögzül és nem mozdul el használat közben. Az eltávolításhoz egyszerűen fordítsa meg és nyomja ki a lemezt. A háló szőtt rozsdamentes acélból készül, így erős és tartós.

- Guru és Mainline 17 literes vödrökhöz teljesen illeszkedik
- Mély és kellően széles
- Rozsdamentes acélból készült
- Háló három méretben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.