Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Preston Carbonactive Supera X 3.95m - 2-10g / Match bot

129.990 Ft (102.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kifejezetten a modern, úszós horgászat igényeihez tervezett botcsalád, a Supera X sorozat az úszós botok tervezésének csúcsa!
Gyártó:
Cikkszám: P0060007
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kifejezetten a modern, úszós horgászat igényeihez tervezett botcsalád, a Supera X sorozat az úszós botok tervezésének csúcsa! A három modell mind a verseny, mind a természetes stílusú módszert lefedi, ezért mindegyik változat tökéletes akcióval és kiváló súlypont elosztással rendelkezik, így ezek a botok egész nap könnyedén kezelhetőek.

A Minima gyűrűzés, minden modellen megtalálható, csökkentve a súlyt, valamint a minimális súrlódásnak és a nagyobb átmérőnek köszönhetően minden dobáshoz extra távolságot ad hozzá.

Mint minden prémium kategóriás botunk, a Supera X is lapított EVA/parafa nyéllel rendelkeznek, amelyet az EVA anyagba gravírozott Supera X logó zár le. Prémium kategóriás botok, amelyek úgy néznek ki és úgy teljesítenek, mint semmi más a piacon!

A hagyományos úszós horgászathoz tervezett 13 láb hosszúság, kiváló zsinórkezelhetőséget biztosít, ami lehetővé teszi a mélyebb vízben való horgászatot. Ez a modell egy igazi „mindenes”, ami hagyományosabb akcióval rendelkezik, így alkalmassá teszi, hogy minden méretű halra használható legyen. Ez a bot is kellően kiegyensúlyozott, így álom vele a hosszú idejű horgászat.

Bothossz 3,95 m
Dobósúly 2 - 10 g
Szállítási hossz 1,65 m
Rész 3 + 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.