Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
4000 FE orsó Pergető PG Power Shimano Twin

Shimano Twin Power FE 4000 PG / Pergető orsó

169.990 Ft (133.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Twin Power több mint 30 éve a megbízhatóság és a megkérdőjelezhetetlen teljesítmény örökségére épített, és a legújabb 2024-es Twin Power sem más.
Gyártó:
Cikkszám: TP4000PGFE
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Twin Power több mint 30 éve a megbízhatóság és a megkérdőjelezhetetlen teljesítmény örökségére épített, és a legújabb 2024-es Twin Power sem más.

Az ultrakönnyű, rendkívül merev alumínium testben és rotorban történő széles körű felhasználása, valamint a Shimano legújabb és legfejlettebb hajtómű-technológiája olyan orsóvá teszi ezt az orsót, amelyben a legnehezebb helyzetekben is teljesen megbízhatunk.

Ha Ön az a típusú horgász, aki nem köt kompromisszumot a felszerelését illetően, a Twin Powert a tökéletes választásnak fogja találni. Az ultrakönnyű érzés meghazudtolja a Twin Power kétségtelen erejét és merevségét, így ideális a nagy teherbírású csalikkal való horgászathoz, amely a leghatékonyabb orsóerőt igényli a csúcsteljesítményhez. Míg más orsók néha feláldozzák a súlyt az erőért, vagy fordítva, a Twin Power mindkét világból a legjobbat nyújtja egyetlen csodálatos csomagban. Válasszon a méretek széles skálájából, a kicsi, de tökéletesen formált 2000-estől az erős 5000-esig, beleértve a kompakt és könnyű változatokat is. Ha azt szeretné, ha orsói gyorsan lángolnának, magas és extra magas fokozatok állnak rendelkezésre.

A legújabb HAGANE technológiával, beleértve a HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II és Silent Drive komponenseket, a Twin Power a Shimano három exkluzív „INFINITY” technológiáját (INFINITYLOOP, INFINITYXROSS, INFINITY DRIVE) is használja. Használata során nem lehet nem észrevenni a rendkívül sima érzetet, mivel a fogaskerekek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ha pedig halat játszik, a páratlan Duracross Drag ritkán kelt önbizalmat, különösen kritikus helyzetekben. Ha crankbait- vagy softbait-re horgászik hatótávolságon, akkor minden bizonnyal előnyére válik a továbbfejlesztett Long Stoke AR-C Spool kombináció, amely bizonyítottan növeli a dobási távolságot és a pontosságot, valamint a hibátlan Anti-Twist Fin zsinórvezetés, amely megakadályozza, hogy az orsótest és a dob közötti túlnyúló zsinór felcsévélődjön.

  • Hagane ház (nagy szilárdságú alumíniumból vagy magnéziumból)
  • Hagane Gear
  • X-SHIP
  • Micro Module II
  • Silent Drive
  • Infinity technológiák
  • Infinityloop
  • Infinity X-Cross
  • Inifnity Drive
  • X-Protect, AR-C Spool
  • SA-RB csapágy

Méret 4000
Súly 265 g
Zsinórbehúzás 72 cm
Áttétel 4.4:1
Fékerő 11 kg
Zsinórkapacitás 0.30-180, 0.35-130 mm/méter - monofil
Zsinórkapacitás 1-490, 1.5-320, 2-240 mm/m - fonott
Csapágyak száma 9+1

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.