Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
C3000 FE orsó Pergető Power Shimano Twin

Shimano Twin Power FE C3000 / Pergető orsó

193.990 Ft (152.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Több mint 30 éve a Twin Power meghatározza az irányelveket és kivívta magának a hírnevet az összehasonlíthatatlan teljesítményével. Az új Twin Power FE büszkén folytatja ezt a hagyományt.
Gyártó:
Cikkszám: TPC3000FE
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Több mint 30 éve a Twin Power meghatározza az irányelveket és kivívta magának a hírnevet az összehasonlíthatatlan teljesítményével. Az új Twin Power FE büszkén folytatja ezt a hagyományt.

Egy ultrakönnyű, de rendkívül erős alumíniumból készült házzal és rotorral a Twin Power FE a tökéletes kombinációt kínálja a súlycsökkentés és az erősség között. Megbízhatsz benne, hogy ez az orsó még a legkeményebb helyzetekben is kitart. A Shimano legújabb fogaskerék-technológiájával a Twin Power FE páratlan teljesítményt nyújt, amely minden horgászt lenyűgöz.

Legyen szó tapasztalt profiról vagy szenvedélyes amatőrről, a Twin Power FE túl fogja szárnyalni az elvárásaidat. Ultrakönnyű kialakítása miatt kellemes kezelni, miközben lenyűgöző Cranking-Power-je lehetővé teszi, hogy nyomás alatt is sikeresen horgássz olyan csalikkal, mint a Crank és Chatterbaits. Ez az orsó egy igazi erőmű, amely segít legyűrni még a legnagyobb halakat is.

A Twin Power FE többféle modellben kapható, a kisebb 2000-estől a teljesítményes 5000-esig. Választhatsz még kompaktabb házas modelleket is a további súlycsökkentés érdekében. És a nagy áttételű opciókkal (HG és XHG) mindig rendelkezésedre áll a megfelelő orsó a szükségleteidhez.

Tapasztald meg magad, miért a Twin Power FE a választott orsó a világ igényes horgászai számára. Szerezd be még ma a Shimano Twin Power FE-t, és merülj el a végső horgászélményben!

A legújabb Hagane technológiával felszerelve, beleértve a Hagane Gear-t, X-Ship-et, Micro Module II-t és Silent Drive-ot, a Twin Power szintén profitál a Shimano három exkluzív „Infinity" technológiájából (Infinity Loop, Infinity X-Cross, Infinity Drive). A cselekvés során a szuper sima és rendkívül erőteljes teljesítmény azonnal érezhetővé válik, amint az egyes fogaskerék-komponensek tökéletes harmóniában működnek együtt a kerekezés során. Amint az első nagy halat drill alatt tartjuk, a páratlan Duracross Drag fékrendszer korlátlan kontrollt biztosít, különösen kritikus helyzetekben.

Amikor a csalit távolra kell juttatni, biztosan előnyöd származik a Long Stroke Spool és AR-C Design haladó kombinációjából, amely bizonyítottan jelentősen javítja a dobási távolságot és célzott pontosságot. Ráadásul a húr tökéletes húrkezelés érdekében mindig tisztán van feltekerve, mivel az új Anti-Twist Fin technológia megakadályozza a húr megereszkedését a húrvezető görgő és a dob között.

  • Hagane-Test (készült nagy szilárdságú alumíniumból vagy magnéziumból)
  • Hagane Gear
  • X-SHIP
  • Micro Module II
  • Silent Drive
  • Infinity Technológiák
  • Infinityloop
  • Infinity X-Cross
  • Inifnity Drive
  • X-Protect, AR-C Spool
  • SA-RB Csapágyak

Méret 3000
Súly 215 g
Áttétel 5,2:1
Fékerő 9 kg
Golyóscsapágy 9+1
Zsinórkapacitást 0,25 mm / 210 m
Zsinór behúzás 75 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.