Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

PVA

A PVA (polivinil-alkohol) a horgászatban használt anyag, amelyet általában a csalik, a horog és a zsinór köré helyeznek, hogy a bele helyezett etető csalival, csalogassák a halakat. A horgászok általában különböző típusú PVA termékeket használnak, beleértve a PVA zacskókat, PVA hálókat, PVA szivacsokat és PVA zsinórokat. Ezek a termékek különböző méretben és formában érhetők el és lehetővé teszik a horgászok számára, hogy különböző típusú csalikat használjanak és alkalmazkodjanak a halak különböző táplálkozási szokásaihoz és viselkedéséhez.

A PVA zacskókat általában a horog és az ólom köré tekerik, majd kitöltik őket szemes csalival, így amikor a zacskó a vízbe kerül, a pva zacskó feloldódik, így a szerelékem és az etető csali a vízfenekén szétterül.

A PVA hálóba pelletet, bojlit, nem vizes magvakat helyezhetünk, azt rögzítjük a horogelőkére, majd vízbejuttatás után a PVA háló feloldódik és a horogcsali körül az etető csalink közvetlenül szétterül.

A PVA használatának előnye a horgászatban az, hogy lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a csalikat, etetőcsalikat, olyan helyeken helyezzék el, amelyeket nehéz elérni, mint például mélyebb vízbe, vagy sűrű növényzet alatt, ahol a halak általában megbújnak.

Rendezés: