Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

II. Női Feeder OB - Szeged, Maty-ér

Ünlütürk Nóra
2023. 08. 24. 10:00:00
II. Női Feeder OB - Szeged, Maty-ér

Szeretném Veletek megosztani egyik legnagyobb horgász élményem!

Az idei évben ismét részt vettem a Női országos feeder bajnokságon, ami már a második alkalommal lett megszervezve, ezúttal a Szegeden található Maty-ér kajak-kenu pályán.

Nagy izgalommal vágtam neki jó barátnőmmel Sőrés Ildivel a mindkettőnk számára új kalandnak.

Hétfői nappal kezdődött a történet, ezen a napon ismerkedtünk az ismeretlennel, próbáltuk az előzetesen szerzett információkat a saját elképzeléssel össze simítani, illetve a horgászati technikát gyakorolni. Meglepetésemre egész jól sikerült a nap számomra, nagyon élveztem a pecát és halfogást.

Kedd, második nap, mely a verseny előtti kötelező edzésnapot is jelentette.

Itt már sorsolás alapjàn ültünk le a pályára. Nem szeretném ezt a napot hosszan leírni, elég tragikus lett, minden hiba, szerencsétlenség megesett velem. De úgy voltam vele, inkább most essek túl rajta, mint verseny napon, szóval teljesen el is felejtettem ezt a pecát, jöhetett az első forduló.

Szerda, első kör:

Pálya közepe, Walter Dia világbajnokunk a szomszédom, csodás…ezt kell megoldani, nincs mese. Külvilágot kizárva, egy stabil horgászattal sikerült középmezőnybe végezni, egy hajszállal lemaradva az élmezőnytől.

Csütörtök, második nap:

Az előző napi hibákból tanulva, illetve egy kis etetési stratégia módosítással nagyon szépen alakult a nap. A váltások, ütemek nagyon jól mentek, és nap végén kettest csináltam, ami kimagasló eredmény, illetve a körbeveréseknek köszönhetően nyitott volt a dobogó, kettő pontra volt a második hely, egy pontra a harmadik…

Péntek, harmadik nap:

Kiemelt, A-2es helyre sorsoltam, vetélytársaim pálya közepén, egymás mellett. Nos, sajnos ez a nap a kimerültségemnek és túlizgulásomnak köszönhetően nem sikerült jól, ebben még fejlődnöm kell, így mezőny közepét sikerült pecáznom, aminek köszönhetően sikerült megőriznem a 4-ik helyem, aminek nagyon örülök.

Szeretném megköszönni a támogatást és bíztatást a DreamFish horgászboltnak és a Gurunak, továbbá óriási köszönet Török Lacinak, hiszen pénteki napon lejött hozzám hátterezni, és minden tőle telhető módon próbált segíteni, a Czero horgászboltnak és Hajdu Tomiéknak, hogy kisegítettek haltartóval,Sólyom Lacinak, Balla Krisztiánnak, a magyar Guru csapat tagjának az előzetes hasznos infókat, illetve nem utolsó sorban Ildinek, akivel csodás hetet töltöttünk el jókedvel, vidámsággal.

Ígérem, jövőre újra találkozunk az OB-n.

#dreamfish

Tartalomhoz tartozó címkék: Egyéni verseny