Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

III. Mr. Minden bojlis kupa - KOI-2 Horgásztó

Szilágyi Tamás - Hegedüs Csaba
2023. 08. 09. 10:00:00
III. Mr. Minden bojlis kupa - KOI-2 Horgásztó
Az elmúlt 4 napot Hegedüs Csabi barátommal töltöttem a Koi2-es horgásztavon, mivel részt vettünk a III. Mr. Minden bojlis kupán.

Nagyon vártuk ezt a pár napot, hiszen jómagam és Csabi is legalább öt éve nem űzte a “dobós” pecát, és kíváncsiak voltunk, “mit felejthettünk”, de mint kiderült, hála istennek ez olyan mint a biciklizés.

Helyhúzásnál picit elérzékenyültem, hiszen sikerült a “nagyszerű 8-ast” előkotorni, ami köztudott ezen a tavon, verseny körülmények között ritkán működik, bár mivel ez top 5-ös mérkőzés volt, így bármi előfordulhatott volna…

Nos, hamar rá kellett jönnünk, hogy túloldalt talalható törés túlsó oldala erős, így 140 méteres nyújtózkodásokat kellet abszolválnunk, természetesen spombbal etetve, ami a négy nap alatt rettenetesen megterhelt minket és a felszerelést is.

Etetni BCN+ bojlit 20-as és 24-es méretben használtunk, csemege kukoricával kiegészítve, hiszen ezen a tavon különösen rajonganak a csemegéért a halak.

Érdekes, hogy az összes halunkat Spinner előkével fogtuk, 16-os pop uppal csalizva.

Úgy gondolom, becsületesen helyt álltunk a peca során, igaz, az elejébe nem tudtunk beleszólni, de a mélypontokból, akadályokból gyorsan vissza tudtunk jönni testileg, lelkileg, sok szép pillanatunk is volt, illetve utolso pillanatig nyitott volt a dobogó, rengeteg halat tudtunk fogni, de egy bónusz bajszos sajnos hiányzott a horgászatunkból.

Nem csüggedünk, nagyon jól éreztük magunkat, öröm volt számomra Csabival újra együtt pecázni (remélem így gondolja fordítva is), remek enberekkel, csapatokkal ismerkedthettünk meg, és a szervezés is 10-ből 15 pontos volt.

Jövőre újra megpróbáljuk, hiszen most tartozik nekünk a tó, és egy kicsit szerencsésebb helyhúzással biztos meg fogjuk oldani a dolgokat.

Köszönjük a támogatást a DreamFish horgászboltnak, Jankovich Krisztiánnak és a Feedermanianak, illetve a Guru/Kordának.

#dreamfish

Tartalomhoz tartozó címkék: Bojlis horgászat Csapatverseny