Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Dark Matter Leader Heli Safe Weed 40lb / 1m

4.390 Ft
Menny.:db
Helikopter szerelékes előtétzsinór. Ez előke wolfram gallérokkal van impregnálva, tartalmazza a Chod Safe System-et is, amely biztosítja, hogy a horogelőke megszabaduljon a főzsinórtól, ha a főzsinór elszakadna.
Gyártó:
Cikkszám: KSZ80
Elérhetőség: 7 db raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 19.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Helikopter szerelékes előtétzsinór. Ez előke wolfram gallérokkal van impregnálva hogy biztosítsa hogy az aljához simulva maradjon. Tartalmazza a Chod Safe System-et is, amely biztosítja, hogy a horogelőke megszabaduljon a főzsinórtól, ha a főzsinór elszakadna. A horogelőke könnyen rögzíthető a QC Ring Swivel segítségével.

A DM Heli-Safe Leader 1 méteres vagy 50 cm-es hosszúságban kapható, így elegendő helyet biztosít a felső gyöngy felfelé mozgatásához, például amikor mélyebb iszapban vagy vízinövények közt horgászik, így biztosítva, hogy a csali felhínálása jó legyen, amikor a hosszabb verziót használjuk. Egyes horgászhelyeken már vannak szabályok amelyek korlátozzák az előke maximális hosszát, és itt jöhet szóba az 50 cm-es változat – nagy távolságra horgászatnál is nagyszerű, mert messzebb dobható.

Ennek az előkének a másik végén van egy összeolvasztott hurok, amelyhez a főzsinórt kötheti, vagy hogy az előkét könnyen le lehessen venni, a hurok-hurok módszer a legjobb. A Dark Matter előke anyaga nagyon kopásálló, törési feszültsége 40 font, és bármilyen típusú tómederhez illeszthető, mivel választható Clear, Weed vagy Gravel közül. Minden csomag egy előkét tartalmaz.

Hossz 1 méter
Szín Weed
Szakító 40 lb / 18,1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.