Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Leadcore Leader Heli Safe Gravel Brown 1m

5.190 Ft
Menny.:db
Korda Leadcore leader rendszer kiválóan használható bármilyen helikopter típusú szerelékhez, akár hagyományos szereléket vagy chod-ot használunk. Most már elérhető Kable Leadcore-ra készre szerelt verzióban.
Gyártó:
Cikkszám: LLHSG
Elérhetőség: 3 db raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 19.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Korda Leadcore leader rendszer kiválóan használható bármilyen helikopter típusú szerelékhez, akár hagyományos szereléket vagy chod-ot használunk. Most már elérhető Kable Leadcore-ra készre szerelt verzióban. Ezek a leadcore-ok 1 méter hosszúak, így tökéletesek arra, hogy a végszerelék a tó fenekére feküdjön és megvédjék a halakat a zsinór sérülésétől a fárasztás során, de nem olyan hosszúak, hogy zavarják a bedobást.

Ez nem csak egy nagyszerű gubancgátló megoldás, hanem a halak számára is nagyon biztonságos, mivel tartalmazza a Mini Heli-Safe rendszert – az eredeti kompaktabb változatát – és biztosítja az ólom elhagyását, amikor az szükséges. Szintén tartalmazza a No-Trace Safety rendszert, ami biztosítja, hogy a főzsinór elszakadása esetén az előke könnyen kiszabaduljon a leaderből. Minden csomag két tartalék No-Trace gyöngyöt tartalmaz (Ezek külön is megvásárolhatóak, ha még többre van szükség).

A No-Trace Safety rendszer felső gumiját az ólomhoz közel lehet állítani, amennyiben tiszta aljzaton horgászunk vagy egészen a leader másik oldalára is mozgatható, amennyiben hinaras vagy törmelékes az aljzat, különösen amikor chod előkét alkalmazunk. A Mini Heli-Safe többféleképpen állítható az aktuális körülményekhez igazítva: a hagyományos rugó minimális nyomás alatt elengedi az ólmot, ami nagyszerű hinaras helyeken. Illetve alkalmazható piros rugóval (kettő a csomag tartalma), ami teljesen hínármentes vizekben használható, így csak leakadás esetén hagyja el az ólmot.

Szintén lehetőség van karika használatára (kettő a csomag tartalma), amikor az ólmot egyáltalán nem akarjuk elhagyni, csak szakítás esetén a No-Trace Safety rendszernek köszönhetően. A 11-es méretű QC Ring Swivel segítségével gyorsan és egyszerűen cserélhetőek a szerelékek, mivel egyik végén sima hurok található, ami a főzsinórra csatlakoztatható – hurok-hurok kötéssel, ami a leggyorsabb és legegyszerűbb.

Kiszerelés 2 db / csomag
Hossz 1 méter
Szín Gravel Brown

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.