Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Plastic Wafters Essential Cell 15mm / Balanszírozott Gumi Bojli

1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ezek a bojli imitációk tökéletes megoldás lehetnek, ha a horogcsalik hajlamos felkelteni a pontyokon kívül egyéb állatok figyelmét, különösen a törpeharcsák esetén.
Gyártó:
Cikkszám: KPB50
Elérhetőség: 5 db raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ezek a bojli imitációk tökéletes megoldás lehetnek, ha a horogcsalik hajlamos felkelteni a pontyokon kívül egyéb állatok figyelmét, különösen a törpeharcsák esetén. Ezeket a precízen kidolgozott horogcsalikat úgy tervezték, hogy kiegészítse a Mainline fagyasztott és Ready-Made bojli palettát és stratégiai előnyt biztosítson kihívásokkal teli horgászkörülmények között.

A horogcsalik egy süllyesztett üreggel rendelkeznek, amelyet úgy terveztek, hogy a Korda stopper egy síkban helyezkedjen a bojliban. Ez nem csak javítja a felkínálást, hanem optimalizálja a csali hatékonyságát azzal, hogy kiküszöböli a törpeharcsák és rákok által okozott problémákat. Mosott színükkel ezek a horogcsalik nem csak attraktívak, hanem a Mainline ízeknek köszönhetően rendkívül vonzóak is. Lassan süllyedő képességük lehetővé teszik, hogy wafterként szabadon csalizzuk és impregnált ízükkel hosszabb időre vízben tartható.

Méret 15 mm
Kiszerelés 9 db / csomag
Íz Essential Cell
Slow-Sinking Lassan süllyedő
Szín Sárga

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.