Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda PVA Kontainer System / PVA és előke tároló vödör rendszer

23.990 Ft
Menny.:db
Minden sikeres PVA baget használó horgásznak szüksége van erre a rendszerre, hogy készen álljon arra, hogy egy pillanat alatt bevethető legyen.
Gyártó:
Cikkszám: KBU006
Elérhetőség: 6 db raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Minden sikeres PVA baget használó horgásznak szüksége van erre a rendszerre, hogy készen álljon arra, hogy egy pillanat alatt bevethető legyen. Azzal, hogy minden szükséges dolog egy helyen van, nem csak a horgászat hatékonyságát növeli, de a PVA zsákokkal való horgászatból is kiveszi a bosszúságot.

A Kontainer System a tökéletes megoldás arra, hogy segítsen az előkészületekben, mivel egy helyen tárol mindent, amire valószínűleg szüksége lesz, biztonságban és ami a legfontosabb, szervezetten és menetkészen. Nem kell többé a PVA zacskók után kaparászni a hátizsák alján, nem kell többé az ólmok között kutatni egy 3 unciás Inline után; a Kontainer System egyetlen praktikus, moduláris 10 literes vödörben tárolja a pelleteket, porokat, zacskókat és apróságokat.

Ahogy a neve is sugallja, ez egy Rendszer, és a következőkkel van felszerelve:

- 2 x 2 literes mini-konténer légmentesen záródó fedéllel. Ezek tökéletesen alkalmasak porok, mikropelletek és morzsolt bojlik  tárolására, lényegében bármi olyan dologra, amit szeretne elzárva és frissen tartani.

- 1 x nagy tálca, amely tökéletesen illeszkedik a vödör kereteibe. Ez a tálca ideális a táskakeverék keveréséhez. Edzett műanyagból készült, így erős, tartós és könnyen tisztítható. E tálcán belül 2 x kisebb, öntött műanyag tálca található, amelyek tökéletesen alkalmasak a tűk, PVA zacskók, olló, csalifonal és PVA szalag tárolására, így könnyen megtalálhatók, amikor szükség van rájuk.

- A rendszer részeként egy Korda márkájú fecskendő is jár a folyadékok, például a Goo befecskendezéséhez a táskákba, valamint egy Korda zöld csalikanalat a feltöltéshez. Mindkettő tökéletesen illeszkedik a mellékelt tálcákba.

- A Kontainer rendszer belsejében 2 x csomag Korda Solidz PVA tasakot találsz, 1 x közepes és 1 x kicsi. Ez 45 PVA zacskót jelent, hogy az új és továbbfejlesztett „zacskózó rendszer” azonnal működőképes legyen.

- Végül, az egészet egy Korda dark kamo 10L-es vödörben tároljuk, és mivel ez egy moduláris rendszer, minden alkatrész hatékonyan és pontosan elfér a vödörben, így könnyen szállítható és tárolható.

  • Okos moduláris tárolás PVA zsákoláskor
  • Két belső 2 literes zárt Mini-konténer
  • Keverő tálca
  • Két tároló tálca a végszerelékek számára
  • PVA zsákokkal együtt
  • Fecskendő és csali-kanál mellékelve
  • 10l-es sötét kamo vödörben tárolva

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.