Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Okuma LONGBOW LBXT 55 BF / Horgászorsó

30.490 Ft
Menny.:db
Az Okuma Longbow név sok horgász számára ismerős lehet, a sikersorozat továbbfejlesztett változata megérkezett, amely az Okuma Longbow XT nevet kapta.
Gyártó:
Cikkszám: 54212
Elérhetőség: 4 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 26.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Okuma Longbow már-már fogalommá nőtte ki magát és vált méltán elismertté a horgászok körében. De 18 év után ezt az orsót is elérte a modernizálás. Nehéz orsó házat, egy könnyű és időtálló grafit házra cserélték. Az erős már-már tankokat idéző rotort is lecserélték, egy modern kiegyensúlyozott rotorra. Így egyenletesebb simább futást kapunk az elődtől megszokott erővel. Az orsó első számú dobja fém, a tartalékdob grafit alapanyagból készült. Kényelmesen akaszthatunk a nyeletőfék visszakapcsolása után, valamint akkor is, ha bevágás közben megindítjuk a hajtókart előre. Mivel az orsó specialitása, hogy 1/4 tekerés után vált vissza a nyeletőfék, gyakorlatilag bevágás után azonnal az eredetileg beállított fékerőn fáraszthatjuk a halunkat. A kisebb méretű Longbow-k feeder-hez a legalkalmasabbak, míg az orsócsalád nagyobb tagjaival bátran bojlizhatunk vagy harcsázhatunk is. A sima futást 5 golyóscsapágy biztosítja, míg az esztétikus megjelenést szolgálja többek között a fa fogantyú és a furatokkal kikönnyített fémdob. Az orsóba természetesen tűgörgős technológiát építettek bele, ám bevágáskor megakadályozza azt az apró "vissza-kottyanást", aminek könnyen a rossz akadás lehet a velejárója. A Longbow orsók egy speciális rotor-kiegyenlítő rendszerrel is el vannak látva, ami a még könnyebb futást és jobb zsinórillesztést eredményez. Az Okuma termékekre jellemző nagyszerű ár-érték arány itt is érvényes, talán emiatt is olyan népszerű ez az orsó.

Fa hajtókarfogantyú  -  Precíziós, elliptikus dobemelő rendszer  -  Azonnali visszaforgásgátló  -  Hydro block vízhatlan nyeletőfékrendszer  -  Esztergált, nyújtott távdobó dob  -  Nagyméretű zsinórvezető görgő  -  RESII: számítógéppel tervezett és kiegyensúlyozott rotor  -  Alumínium hajtókar  -  Precízen állítható hátsó nyelető mikrofék  -  Szabadalmaztatott nyeletőfék rendszer

  • Többtárcsás, olajozott filc húzórendszer
  • 5+1BB csapágyhajtás a simaságért
  • Több megállásos tolatásgátló rendszer
  • Korrózióálló grafit test
  • Precíziós elliptikus hajtóműrendszer
  • Megmunkált alumínium eloxált dob
  • RESII: Számítógéppel kiegyensúlyozott rotorkiegyenlítő rendszer
  • Fém vonalas klipsz
  • LCS zsinórvezérlő orsó

Méret 5500
Súly 403 g
Orsóház anyaga Grafit
Csapágyszám 5+1 BB
Áttétel 4,5:1
Fékerő 9 kg
Dob anyaga Alumínium
Kapacitás 0,30mm - 380m / 0,33mm - 280m / 0,40mm - 215m
Behúzás 76,2 cm
Pótdob 1db
Pótdob anyaga Grafit

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.