Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Shimano Metanium DC 71 A / Baitcasting multi pergető orsó

189.990 Ft (149.598 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Metanium DC a Shimano európai Baitcasting termékcsaládjának zászlóshajója. A Shimano legújabb I-DC5 Intelligens Digital Control fékrendszerével.
Gyártó:
Cikkszám: METDC71A
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Metanium DC a Shimano európai Baitcasting termékcsaládjának zászlóshajója. A Shimano legújabb I-DC5 Intelligens Digital Control fékrendszerével, valamint a legújabb HAGANE technológiával és fejlett orsó kialakításával és felépítésével versenyteljesítményt nyújt a legfejlettebb, magasan képzett horgászok számára.

A lenyűgöző Metanium DC a Shimano legújabb technológiájával van felszerelve, és sok profi horgász azt állítja, hogy a legjobb a legjobbak között. Ha olyan orsót keres, amelyet kompromisszumok nélkül terveztek és gyártottak, a Metanium DC az Ön számára készült. Tökéletesen képes a legkülönfélébb csalik kidobására, az 5g-os kis jig-fejektől a 30g-os és a crankbait-ig, teljes mértékben kihasználja a legfejlettebb Shimano digitális fékrendszer (I-DC5) előnyeit a hibátlan dobási teljesítmény érdekében, kiegészítve horgászkészségét és képességeit.

Figyelemre méltó, hogy mennyi technológiát pakoltak a Metanium DC-be. A szuperkönnyű Core Solid HAGANE váz magnéziumból készült, és tökéletesen illeszkedik a kézbe, a legfejlettebb botokat a tökéletességig egyensúlyozva. A karosszéria belsejében 10+1 rendkívül jó minőségű csapágy, Infinity Drive, MicroModule Gearing és X-SHIP támogatás található, amelyek zökkenőmentesen egyesülnek a Shimano legjobb orsóihoz kapcsolódó selymesen sima, erőteljes tekercselés érdekében. A fejlett Magnumlite III orsó Ultra Duraluminiumból készült, és Silent Tune technológiával rendelkezik a csapágystabilizálás és a vibráció csökkentése érdekében.

Az öntést a legújabb I-DC5 rendszer vezérli. Ez lehetővé teszi, hogy beállítsa a dobóféket a használt zsinór típusához és a csali méretéhez, a nagytól a könnyű finomságig (plusz további súrlódásmentes), fantasztikus, problémamentes, automatikus dobásvezérlést biztosítva a tárcsa elfordításával. . Ez a technológia kizárólag a Shimano számára készült, és olyan precíziós szintre emeli az öntési teljesítményt, amely ritkán látható. Végül, ha egy halhoz csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy az új Cross Carbon Drag alátétek olyan bámulatos haljátékos teljesítményt nyújtanak, mint egyetlen másik orsó sem.

Maximális fékerő 5 kg
Zsinórkapacitás 0.285 mm - 100 m
Súly 175 g
Dob mérete 70
Áttétel 6.2:1
Zsinórbehúzás 66 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.